Påskehave

Varenummer:
97078

Påskehave

Varenummer:
97078
164,00 DKK
Udsolgt
(Forventes tilbage på lager d. 2022-07-25)
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Indhold: Silk Clay og Foam Clay i flere farver, styroporkugle og -æg, plast øjne, bast, alutråd, glitter pomponer, mosgummi, filt, elastikker, ispinde i træ i 3 forskellige størrelser, udstiksform og lim.

Materialesæt med mange forskellige, kreative materialer til modelleret påskehave. Udnyt den medfølgende æske til en spirende have med bl.a. blomster, æg og kyllinger. Inspiration og vejledning medfølger.

Lav din grønne græsplæne af mosgummi rullet i rør, og grøn filt foldet henover og ned imellem. Giv haven et romantisk udtryk med det fine hegn lavet af ispinde, og din have er nu klar til skønne figurer og blomster. Form figurerne af Silk Clay og Foam Clay med hænderne og det medfølgende værktøj, og placér delene mellem mosgummirullerne i din smukke grønne påskehave..

Det er så hyggeligt at lave kreative aktiviteter omkring højtiderne. Her er det oplagt at få en god snak om kultur, traditioner og skikke, samtidig med man er kreativ og stimulerer sin taktile sans, der fremmer roen og velværen i kroppen.

Specifikationer
Varenummer97078
BrandSilk Clay
Enhedsæt
Ean nummer5712854366038
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.