Oval- og O-ring - sortiment

Varenummer:
61381

Oval- og O-ring - sortiment

Varenummer:
61381
152,00 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Forskellige størrelser af oval- og o-ringe, der gør smykkefremstillingen til en leg

Udover at være den sikre gaveidé, er smykker også lækker selvforkælelse. Med vores o-ringe, der også kaldes ovalringe, bliver rollen som din egen smykkedesigner legende let. Har du dem liggende i din kreative værktøjskasse, har du nærmest bindeleddet til alle dine smykker. Så gå trygt i gang med at kreere med alt, hvad hjertet begærer af perler, sten og fjer. Der er rig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på halskæden eller armbåndet, når du har det rigtige udstyr, såsom splitringe, lige ved hånden.

Iklæd dig de hjemmelavede smykker til den store begivenhed eller når hverdagen trænger til et festligt pift. Når du så bliver spurgt, hvor din nye halskæde er fra, kan du med stolthed i stemmen sige, at det er dit eget design. Måske skal du snart i gang med at forvandle dit elskede hobbyrum til et lille smykkeværksted, hvor du kan gøre alle dine smykkedrømme til virkelighed. Der kan du blive opslugt af hobbyuniverset, for når kreativiteten rammer, glemmer du alt omkring dig. Både vasketøjet, regningerne og legeaftalerne bliver skubbet til side, for nu skal der produceres smykker til den helt store guldmedalje. Dit smykkeskrin kommer til at bugne af dine smukke kreationer. Inviter venner og familie og oplev hvordan smykkefremstilling også kan være en hyggelig fællesaktivitet.

Specifikationer
Varenummer61381
FarveSølv
Enhedass.
SæsonBasis
Ean nummer5707167154397
Detailmængde 800 ass.
Indholdsmængde 800 ass.
indv. mål 3-13 mm
Farveforsølvet

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.