Ørestik

Varenummer:
603080

Ørestik

Varenummer:
603080
25,50 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Ørestik i metal med plade (diam. 5 mm).

I ethvert smykkeskrin finder du et par ørestikker, men hvad med dem du selv har designet? Vores ørestikker er ideelt til at lave dine egne øreringe. Du limer ganske enkelt det på, som du har valgt skal være dit øresmykke. Alt fra figurer formet af Fimo-ler, perler, vedhæng m.v. Brug en sekundlim til formålet fx fra Loctite..

Din indre smykkedesigner kalder på de klassiske, små ørestikker, for med dem har dine kreativitet ingen grænser. Det bliver ren afstresning at sidde med, når din koncentration er skruet fuldt op. Her kan du nemlig få lov til at glemme alt om tid og sted. Til slut står du med nogle supersøde øreringe, der pifter ethvert sæt tøj op.

Specifikationer
Varenummer603080
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167434970
Detailmængde 10 stk.
Indholdsmængde 10 stk.
L 13 mm
Farve forsølvet

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.