Hjemmelavet drømmefanger af macramé

#v15878

Lav selv drømmefangere ved at knytte forskellige motiver i flere størrelser med macramé. Her vises to varianter, som laves med enkle teknikker.

Vælg produkter til idéen

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Total pris
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Lav en drømmefanger med et stringent motiv ved at klippe 13 x 3 m knyttesnor til en 25 cm ring eller 13 x 2 m til en 20 cm ring. Læg en snor dobbelt omkring ringens top og bind den fast i modsatte side ved at sno den omkring ringen og binde en knude som vist på billedet. Knyt herefter omkring denne snor.
Guide step %d
2   Bind snorene fast i toppen af ringen og før dem bag om de tidligere snore, inden der bindes dobbeltknuder med en snor fra hver side. Før snorene skrå ned og bind dem fast i ringen som vist på billedet.
Guide step %d
3   Fortsæt med de 12 snore, så der er 6 snore på hver side af midteraksen. Bind en dobbeltknude med snorene, der krydser bag om de tidligere snore, og hæft på ringen som vist på billedet.
Guide step %d
4   Hæft de sidste snore lige ned ved at sno omkring ringen en gang og bind en knude. Ret knuderne til, så snorene fordeles jævnt.
Guide step %d
5   Klip 20 x 14 cm knyttesnor til det store blad. Fold dem dobbelt og hæft dem sammen 2 og 2 omkring en af de midterste snore som vist på billedet. Klip 14 x 10 cm knyttesnor til hver af de små blade og lav på samme måde blade omkring de 2 yderste snore.
Guide step %d
6   Adskil snorene med en kam og red dem ud. Klip bladene til med en saks. Tip: Gør snorene våde og læg dem i pres for at få en fin facon.
Guide step %d
7   Fordel nogle træperler på de lange snore, der hænger ned fra drømmerfangeren.
Guide step %d
8   Klip snorene til i en spids i den ønskede længde. Adskil og red de nederste 5 cm med en kam.
Guide step %d
9   Lav en drømmefanger med et klassisk motiv ved at klippe 1 x 2,5 m knyttesnor til en 15 cm ring. Del ringen op i 8 punkter med 5,5-6 cm mellemrum og marker med blyant. Bind snoren fast på et af punkterne og sno snoren rundt om ringen. Kryds ind foran snoren før næste hæftning som vist på billedet.
Guide step %d
10   Fortsæt med at vikle snoren stramt omkring midten af den næste snor hele vejen rundt og kryds foran før næste bevikling. Fortsæt indtil mønstret når ringens midte. Stram til undervejs og hold på den seneste knude, mens næste hæftning laves. Lav til slut en knude på hver side af en træperle. Giv både startknuden og slutknuden en lille klat lim og klip snoren tæt af.
Guide step %d
11   Her ses en 15 cm ring med klassisk drømmefanger motiv.
Allerede tilmeldt? Download skabelonen
Gå også på opdagelse i:
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.