Ophæng med hæklede dyr

Varenummer:
v14164

Ophæng med hæklede dyr

Varenummer:
v14164

Det runde ophæng af metal er monteret med hæklede dyr i hæklede snore med perler.

Vælg produkter til idéen

* Påkrævede felter

Total price for selected products
Kreativ idé
Sådan gør du
Guide step %d
1.
4 snore á ca. 30 - 35 cm hækles med luftmasker. Alle bindes herefter stramt fast i hver sit øje på metalringen og klippes til.
Guide step %d
2.
Alle snore trækkes igennem samme perle og samles til en løkke om ophængets krog. Skjul samlingen ved løkken med et stykke garn, der snoes nogle gange, fæstnes og klippes til. Skub perlen op til snoningen.
Guide step %d
3.
I ønsket længde hækles snore af luftmasker. Disse syes fast med den ene ende i hver sit hæklede dyr. Den anden ende bindes fast på metalringen og klippes til.
Guide step %d
Hæklet elefant
Ide 14027: Den lille, siddende elefant med stødtænder er hæklet af 100% bomuldsgarn. Hertil er brugt nål 3. Elefanten er til slut stoppet med bamsefyld. Se og print opskriften, der findes som en særskilt pdf-fil til ideen.
Guide step %d
Hæklet zebra
Ide 14160: Den lille zebra er hæklet af 100% bomuldsgarn. Hertil er brugt nål 3. Zebraen er til slut stoppet med bamsefyld. Se og print opskriften, der findes som en særskilt pdf-fil til ideen.
Guide step %d
Hæklet kanin
Ide 14136: Den lille, siddende kanin er hæklet af 100% bomuldsgarn. Hertil er brugt nål 3. Kaninen er til slut stoppet med bamsefyld. Se og print opskriften, der findes som en særskilt pdf-fil til ideen.
Gå også på opdagelse i:
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.