Ophæng af skyer med forskelligt vejr lavet af karduspapir og karton

#v15623

Lav selv skyer med diverse vedhæng klippet i karton. Skyerne er klippet i karduspapir i to lag og fyldt op med papirrester.

Vælg produkter til idéen

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Total pris
{{ getFormattedBundlePrice() }}
Guide step %d
1   Brug skabelonen, du finder som en særskilt PDF her på siden, og klip to skyer af hvidt karduspapir. Gem papirresterne, da de skal bruges senere.
Guide step %d
2   Mal begge skyer med en vandfarve, der passer til det udvalgte vejr. Læg skyerne spejlvendt, så det er de ydre sider, der males. Lad dem tørre.
Guide step %d
3   Læg skyerne ovenpå hinanden med farvesiden udad. Hæft dem sammen med en hæftetang langs kanten. Start i toppen og lad skyens bund være åben. Fyld skyen med papirresterne fra tidligere. Hæft dernæst skyen færdig i bunden.
Guide step %d
4   Lav tre huller i bunden og et i toppen med en hultang. Hullerne er markeret i skabelonen. Brug 2., 4. og 6. hul til dette ophæng.
Guide step %d
5   Klip snemanden ud af skabelonen og klip delene ud i karton. Lim dem hernæst sammen med en limstift og tegn øjne, mund og knapper på med en sort tusch.
Guide step %d
6   Stans snefnug ud i karton med et stansejern i tre forskellige størrelser. Stans 8 små, 4 mellemstore og 1 stort snefnug.
Guide step %d
7   Monter snore på 17-20 cm i skyens huller. Lim snefnuggene fast ryg mod ryg på hver side af snorene og placer snemanden i bunden af den midterste snor.
Guide step %d
8   Hæng skyen op, fx på væggen, i loftet eller i vinduet.
Guide step %d
Variant   Klip dråberne og paraplyen dobbelt og lim dem ryg mod ryg på snorene. Dråberne er klippet i metalkarton i sølv. Skyen er malet med sort vandfarve.
Guide step %d
Variant   Klip lynet ud i metalkarton i guld og hæft det fast til skyen med en hæftetang. Huset er klippet dobbelt og limet fast til snoren ryg mod ryg. Skyen er malet med sort vandfarve.
Guide step %d
Variant   Klip tulipanhovederne dobbelt og lim dem fast til snorene ryg mod ryg. Solens stråler er klippet som frynser i metalkarton i guld. Solen kan fastgøres med hæftetang eller lim.
Guide step %d
Skabelon   -
Vedhæftet fil:  Download
Guide step %d
Natur-klog   Naturalistisk viden. Styrkes ved aktiviteter hvor børnene skal bruge deres evner til at sanse, opdage, gengive, kopiere og forstå naturen. At lære om naturens kræfter og vide, hvordan de påvirker menneskers livsvilkår.
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.