Halloween Sale! Brug koden: HALLOWEEN25 og spar 25%* på hele vores sortiment t.o.m. 31/10 2021.
Indlæser...

Nøglering med kæde

Varenummer:
51282

Nøglering med kæde

Varenummer:
51282
78,95 DKK
Udsolgt
(Forventes tilbage på lager d. 2021-11-02)

Praktisk nøglering, der holder styr på nøglerne. Montér et personligt vedhæng.

Begynder du også at komme op at svede, hver gang nøglerne skal graves frem fra tasken. Propfyldt til renden med ting og sager gør ikke ligefrem gemmelegen mellem dig og nøglen lettere. Med en nøglering har du noget, dine søgende hænder kan mærke efter. Sætter du et dekorativt vedhæng på, får du ovenikøbet noget, som øjnene kan spotte. Der er ingen grænser for, hvad der kan forvandles til et smart vedhæng. Dekorér med træperler på en snor, en pompon af garn eller en lille figur af krympeplast. Snart kan du altid holde styr på dine nøgler.

Hvordan har du kunne undvære en nøglering før, er dig en gåde. Tidligere var det nærmest ren detektivarbejde at skulle opspore en simpel postkassenøgle. Nu har du lagt Sherlock Holmes rollen på hylden, for det dekorative vedhæng afslører dens gemmested i tasken hver eneste gang. Faktisk har din hjerne været fyldt op med en masse idéer til flotte vedhæng. Nu hænger der også nøgleringe med pyntelig vedhæng udenpå din taske. Kan du slet ikke få nok af at kreere stilfulde nøgleringe, kan du altid glæde en, du holder af med en praktisk og dekorativ gave.

Specifikationer
Varenummer51282
Enhedpk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167047293
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 25 stk.
L 6 cm
diam. 2,3 cm

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.