Nøglering med kæde

SKU#:
51282

Nøglering med kæde

SKU#:
51282
78,95 DKK
På lager
2-4 hverdages levering
Skift variant

Praktisk nøglering, der holder styr på nøglerne. Montér et personligt vedhæng.

Begynder du også at komme op at svede, hver gang nøglerne skal graves frem fra tasken. Propfyldt til renden med ting og sager gør ikke ligefrem gemmelegen mellem dig og nøglen lettere. Med en keyhanger har du noget, dine søgende hænder kan mærke efter. Sætter du et dekorativt vedhæng på, får du ovenikøbet noget, som øjnene kan spotte. Der er ingen grænser for, hvad der kan forvandles til et vedhæng. Dekorér med træperler på en snor, en pompon af garn eller en lille figur af krympeplast. Snart kan du altid holde styr på dine nøgler. Du sætter nu for alvor pris på den simple metalring, der tidligere blev stærkt undervurderet.

Hvordan har du kunne undvære en nøglering før, er dig en gåde. Tidligere var det nærmest ren detektivarbejde at skulle opspore en simpel postkassenøgle. Nu har du lagt Sherlock Holmes rollen på hylden, for det dekorative vedhæng afslører dens gemmested i tasken hver eneste gang. Faktisk har din hjerne været fyldt op med idéer til flotte vedhæng. Det er endt med, at der nu også hænger nøgleringe med pyntelig vedhæng udenpå din taske. Men klør det fingrene efter at kreere flere stilfulde nøgleringe, kan du altid glæder en, du holder med en praktisk og dekorativ gave.

Specifikationer
Varenummer51282
Enhedpk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167047293
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 25 stk.
L 6 cm
diam. 2,3 cm

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.