Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her

Nøglering

Varenummer:
512751

Nøglering

Varenummer:
512751
25,95 DKK
Udsolgt
(Forventes tilbage på lager d. 2021-10-25)

Super nyttig nøglering i metal, der kan bære alle dine personlige vedhæng.

Nøgler har det med at forsvinde. De har en tendens til at lege gemmeleg med dig nede i bunden af tasken, eller også ligger de begravet under et bjerg af ting og sager i rodeskuffen. Men lige så træls det er, lige så let er det at løse. Med en simpel nøglering af metal bliver det meget lettere at finde nøglerne. Særligt et personlig vedhæng kan virke som et fyrtårn i mørket, når du rækker ned i den propfyldte taske. Du også helt undgå at blive småirriteret, når husnøglen igen igen forveksles med cykelnøglen. Ganske vist er de tæt på identiske, men hvis hver får en unik nøglering med et hjemmelavet vedhæng, kan du ikke længere tage fejl af dem. Giv dig kast med at lave dine egne nøgleringe – et overraskende overskueligt hobbyprojekt med mange muligheder. Lav fx et pynteelement bestående af - små hæklede blomster - sjove hjemmestrikkede dyr - fine perler på snor og monter det på nøgleringen.

Snart er det tydeligt at se, hvilken nøgle der hører til hvad. Du har en, hvor dit navn står fint indgraveret i et lækkert læderstykke, der matcher bilens cognacfarvede lædersæder. Der er stil over det. Ingen tvivl om, at det er bilnøglen. En anden af dine nøgleringe har en sød pingvin formet af Silk Clay som vedhæng. Det er familiens absolutte yndlingsdyr, så dens job er selvfølgelig at forskønne den kedelige husnøgle. Til cykelnøglen har du eksperimenteret med krympeplast, hvilket er endt med et finurligt cykelmotiv, som du selv har tegnet og sat på den runde splitring. Så ingen nøgleforvirring her - kun kreativitet i lang baner.

Specifikationer
Varenummer512751
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5712854002844
Detailmængde 8 stk.
Indholdsmængde 8 stk.
diam. 25 mm

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.