Nøglering

Varenummer:
51244

Nøglering

Varenummer:
51244
143,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Super nyttig nøglering i metal, der kan bære alle dine nøgler og et personligt vedhæng.

Nøgler har det med at forsvinde. De har en tendens til at lege gemmeleg med dig nede i bunden af tasken, eller også ligger de begravet under et bjerg af ting og sager i rodeskuffen. Men lige så træls det er, lige så let er det at løse. Med en simpel nøglering af metal bliver det meget lettere at finde nøglerne.

Giv dig kast med at lave dine egne nøgleringe – et overraskende overskueligt hobbyprojekt med mange muligheder Du kan lave et vedhæng bestående af små hæklede blomster, sjove hjemmestrikkede dyr, fine perler på snor og monter det på nøgleringen. Både cykelnøglen, husnøglen og postkassenøglen skal have hver deres, så du kan kende forskel på dem

Specifikationer
Varenummer51244
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5712854002646
Detailmængde 100 stk.
Indholdsmængde 100 stk.
diam. 12 mm

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.