Nisser af karton med tøj af designpapir fra Vivi Gade

Nisser af karton med tøj af designpapir fra Vivi Gade

Inspiration: 1551

Fra: 9,95 kr

Til: 1.688,50 kr

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 9,95 kr

Til: 1.688,50 kr

Det viste nissepar er klippet i karton efter skabelon. Herpå fastgjort tøj, klippet af Copenhagen designpapir fra Vivi Gade. Hvert hoved, der omkranses af fastgjort uld som hår, er dekoreret med ansigtstræk, tegnet på - foruden fastlimede rulleøjne.

Guide step 1
1.
Print og klip skabelonen, der findes som en særskilt pdf-fil, til denne ide. (A = kone, B = mand). Delene tegnes af på karton og udklippes. Bemærk, at det fremgår på skabelonen, hvor mange styk hver del skal laves i.
Guide step 2
2.
Alternativt kan delene udskæres gennem flere lag, uden af udklippe skabelonen forinden. Her udskæres kjolen i to styk til hhv. for- og bagstykke.
Guide step 3
3.
På indvendig side af et kjolestykke fastgøres dobbeltklæbende tape.
Guide step 4
4.
Krop og kropsdele lægges i tapen. Det andet kjolestykke monteres på indvendig side med tape og fastgøres med præcision på montagen.
Guide step 5
5.
Hovedet i to dele monteres med tape på indvendig side af den ene del, nederst. Fastgør denne hoveddel på kroppen. Hernæst monteres den anden hoveddel også med tape og fastgøres sin modpart fra den anden side.
Guide step 6
6.
Huen i to dele monteres med tape på indvendig side af den ene del, nederst. Fastgør denne på hovedet. Hernæst monteres den anden del af huen også med tape, øverst, og fastgøres sin modpart fra den anden side.
Guide step 7
7.
Langs huens kant på begge sider afsættes tape. Heri fastgøres en lang tot uld.
Guide step 8
8.
Med apparat til hulslag laves knapper til tøjet. OBS! Kun til forstykket.
Guide step 9
9.
Et sæt rulleøjne limes på hovedet og ansigtstræk tegnes med en sort, permanent tusch. Her er 'skrivetusch' med fin streg.
Guide step 10
10.
I huen monteres nissen med en ophængssnor af merceriseret bomuldsgarn.
Mønsterark
Attached file: Hent den her

Køb varerne til idéen

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Inkl. moms