Nålefiltning startsæt

Varenummer:
99967

Nålefiltning startsæt

Varenummer:
99967
252,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Indhold: 10 ngl. uld a 25 g, 1 stk. filteunderlag i fast skumgummi, 15 filtenåle og 1 filtenåleholder.

Kom godt i gang med nålefiltning. Komplet materialesæt til figurer efter fri fantasi.

Filtenålen har små modhagere, som, når de stikkes op og ned igennem den kartede uld, får uldens fibre til at filte sammen. Filteunderlaget af skum beskytter filtenålens spids når du filter. Læg en tot uld ovenpå filtunderlaget af skum. Sæt en filtenål i holderen af træ og stik nu nålen op og ned, lodret, igennem ulden. Jo flere gange dette gentages, jo fastere bliver filtningen. Læg mere uld på og form undervejs figurer i ønskede faconer og farver.

Vil du prøve kræfter med det gamle håndværk nålefiltning ? Så er der materialer til masser af timer med kreativ fordybelse, hvor du kan kreere lækre figurer eller dukker af ren uld. Sættet kan både bruges af børn i skolealderen og voksne og kræver ingen forberedelse. Hvis du også har mod på at filte billeder, anbefales det at supplere med filt i fx A4 størrelse, som ulden filtes ovenpå til lige præcis det billedudtryk du ønsker. Har du nogle styropor emner liggende ? Så kan du faktisk også filte ulden ovenpå dem med filtenålen

Specifikationer
Varenummer99967
BrandEasyKit
Enhedsæt
Ean nummer5707167169803
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Farve ass. farver

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.