Spar op til 80% i årets bedste kreative sommerudsalg til dine og børnenes sommer-sysler: se tilbuddene her

Mulepose

Varenummer
499000

Mulepose

Varenummer
499000
29,95 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Mulepose af 100% kraftigt bomuld med ekstra lang hank. Tasken er nem at tage over skulderen

Tasken kan dekoreres med tusch, voksfarver og maling beregnet til tekstil, som alle opnår en god vaskeevne efter strygefiksering. Muleposen egner sig også til spændende teknikker med batikfarver i farvebad. Derudover kan der også suppleres med udklip af glitrende strygeark og dekorerede transferark, som begge stryges fast - eller rub-on stickers som gnides fast på tekstilets overflade. Mulighederne er rigtig mange og teknikkerne kan ofte kombineres med hinanden. Sidst men ikke mindst, kan muleposen også dekoreres med broderi, både med garn og med perler. Husk: Hvis du skal tegne eller male på posen, skal der lægges et stykke plastik ind i muleposen, så farven ikke smitter af på bagsiden.

Brug muleposen som taske på farten, til indkøbsvarer, til opbevaring m.m. Er det vigtigt for dig at skåne miljøet for unødvendig anvendelse af plastikposer, er denne mulepose en fin løsning. Den kan vaskes igen og igen og med de mange dekorationsmuligheder kan den i høj grad gøres personlig.

Specifikationer
Varenummer499000
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167221228
Gramvægt 130 g
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
str. 38x42 cm
Washing
Farvehvid

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.