Black Week: Spar op til 80%* på et stort udvalg af hobbyartikler - *KUN så længe lager haves. Gælder kun privatkunder. Find tilbuddene her.

Mosgummi

Varenummer:
95239

Mosgummi

Varenummer:
95239
131,00 DKK
På lager
Levering er 3-5 hverdage

Blødt og skumagtigt materiale som man let kan klippe og sy i, samt dekorere med maling og pålimet pynt. Limes med Super hobbylim.

Klip med en saks, skær med en hobbykniv, anvend maskiner til udstansning med skæreskabeloner. Skal der sys i mosgummi, bruges blot en spids stramajnål. Limning: Hvis limningen skal holde tilfredsstillende, anbefales Super hobbylim til limning af mosgummi.

Dette populære materiale ( også kaldet EVA foam ) er behageligt at røre ved og er supernemt for såvel børn som voksne at arbejde med. Skab små mobileophæng eller småpynt til køleskabsdøren og opslagstavlen. Lav bogomslag, sy små tasker, lav 3D billeder, lav sjov bordpynt til højtiderne, lav stempelklodser, smykkepynt. Mulighederne er mange, da der er rigtig meget kreativitet indbygget i mosgummi

Specifikationer
Varenummer95239
Enhedass. ark
Ean nummer5060063810881
Papir størrelseA3
Detailmængde 20 ass. ark
Indholdsmængde 20 ass. ark
ark 297x420 mm
Papirformat A3

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.