Mosaikfiller

Varenummer:
28455

Mosaikfiller

Varenummer:
28455
131,00 DKK
Udsolgt
(Forventes tilbage på lager d. 2021-11-01)
Skift variant
  • 1 Spand, 1000 ml, Hvid
  • 1 Spand, 1000 ml, Sort

Super effektiv fugemasse, som er specielt udviklet til at gøre dine mosaikdrømme til virkelighed.

Du behøver ikke være det helt store handyman, for at give dig i kast med fugemasse. Tværtimod. Når du skal skabe de fineste mosaikmønstre af alt fra glas, sten og keramik, er fugemassen dine bedsteven igennem hele processen. Filleren kan let påføres med en skraber af plast eller metal med lige kant. Nogle vælger at påføre massen med fingrene iført handsker. Vælg hvad der passer dig bedst. Fordel massen henover mosaikker, fliser eller lignende, som du forinden har limet på en flade. Sørg for, at den kommer godt ned i revnerne mellem mosaikkerne, så disse er fyldt godt op. Tør efter med en våd svamp, så mosaikker eller fliserne står renset tilbage. Mosaik filleren kan krympe lidt under tørreprocessen, så gentag evt. processen, hvis du synes, at fugerne ligger for dybt.

Drømmer du om at springe ud i det ældgamle håndværk, som har eksisteret i mere end 4000 år? Mosaikken tilbyder en spændende verden af mønstre og motiver. Alt hvad dine kreative hænder kommer i nærheden af indenfor den antikke kunstart, får et tidløst design. Hvad end du kaster din spirende mosaikkærlighed på den lille æske, det rustikke frugtfad eller den klassiske fyrfadsstage, kan du finde timevis af ro og fordybelse i at skabe det helt rigtige mønster. Del dine smukke mosaikkreationer med dem du holder af, så hobbyglæden og dens mange fordele spreder sig. Har du fugemassen, er du allerede godt på vej ud i dit mosaikeventyr, hvor ikke to mønstre er ens.

Specifikationer
Varenummer28455
Enhedspand
SæsonBasis
Ean nummer5707167105030
Detailmængde 1 spand
Indholdsmængde 1000 ml
Farvehvid

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

EUH208 Indeholder 1,2-benzisothiazol-3(2H)-one; mixture of 5-chlor-2-methyl-2H-isothiazol-3- one and 2-methyl-2H-isothiazol-3-one (3:1). Kan udløse allergisk reaktion.
Sikkerhedsdatablad
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.