Mini-trofæer

Varenummer:
v16392

Mini-trofæer

Varenummer:
v16392

Med fantasi, æggebakker og diverse kreative materialer kan børnene skabe de fineste små trofæer. Hvad er det mon for et dyr, der titter frem? Få evt. en snak om jagt og jagttrofæer og find inspiration på nettet eller måske Pinterest.

Målgruppe: Indskoling og Mellemtrin
Ideen er udviklet af kunstformidler lære Line Frøslev

Din tilpasning
Nyhed
Kreativ idé
Mini-trofæer
Mini-trofæer

På lager

21,80 DKK

Oversigt
  Nyhed
  Kreativ idé
  Sådan gør du
  1
  Tegn en trofæplade-skabelon ved at folde et stykke papir og klippe en symmetrisk form.
  2
  Tegn trofæpladen over på papkassepap.
  3
  Klip et lille dyreansigt ud af en æggebakke. De forskellige typer æggebakker lægger op til forskellige dyr, alt efter om de er stumpe, spidse, smalle eller brede. Overvej om dyret skal have ører, eller om æggebakken blot skal udgøre næbet til f.eks. en fugl med et lille hoved lavet i papkassepap.
  4
  Mal hovedet og bundpladen i hver sin farve med en dækkende hobbymaling og lad det tørre.
  5
  Dekorer pladen med Posca marker, 3D liner, piberenser/chenille, glimmer el. lign.
  6
  Giv ansigtet liv med perleøjne, øjne i mosgummi, rulleøjne, perlesnude, mosgummitænder, gevir af grene, prikker og detaljer med Posca marker, knurhår af bonzaitråd, manke af kartet uld, garnhår, fjer, kongekrone i mosgummi osv. osv. Kun fantasien sætter grænser!
  7
  Lad evt. eleverne skrive en lille, fint udformet tekst om hvert trofæ: Race/navn, levested, levevis osv. Teksterne kan hænges op sammen med trofæerne, når de udstilles på skolen.

  Specifikationer

  Med fantasi, æggebakker og diverse kreative materialer kan børnene skabe de fineste små trofæer. Hvad er det mon for et dyr, der titter frem? Få evt. en snak om jagt og jagttrofæer og find inspiration på nettet eller måske Pinterest. <BR> <BR>Målgruppe: Indskoling og Mellemtrin <BR>Ideen er udviklet af kunstformidler lære Line Frøslev

  Specifikationer
  Varenummerv16392

  Beskrivelse

  Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.