Mini DIY Kit

Varenummer:
977313

Mini DIY Kit

Varenummer:
977313
27,25 DKK
Udsolgt
(Forventes tilbage på lager d. 2022-05-29)
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Indhold: rørperler i 5 forskellige farver, kvadratisk perleplade, glitter pomponer, ophængssnor, ophængsøje og lim.

Materialesæt til påskeophæng af rørperler. Inspiration og mønsterark medfølger.

Lav små søde påskeinspirerede perleplader, enten ved hjælp af de medfølgende mønsterark, eller brug frit din fantasi og lad dig blot inspirere. Træn finmotorikken og koordinationsevnen når de små rørperler placeres, og igen når elementerne trækkes på snor, for at lave det fine ophæng..

De små mini-kits er kreative materialesæt, der er nøje afstemt med mængden af materialer, så det er nemt at gå til opgaven. Der medfølger en visuel trin-for-trin guide på hver pakke, som barnet kan følge, og træne sin evne til at se og forstå sammenhænge. Der er også læring, i at bryde rammerne for det opstillede - se nye muligheder i det medfølgende materiale, og blot lade sig inspirere. I denne frie kreative proces, styrkes barnets tro på egne evner.

Specifikationer
Varenummer977313
Enhedsæt
Ean nummer5712854369343
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Motiv/form ophæng

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Advarsel. Skarp spids. Anvend forsigtigt. Anvendes under opsyn af en voksen.
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.