Spar op til 80% i årets bedste kreative sommerudsalg til dine og børnenes sommer-sysler: se tilbuddene her

Kreativt Minikit

Varenummer
977314
24,95 DKK
Udsolgt
(Forventes tilbage på lager d. 2021-09-14)
Skift variant

Materialesæt til festlig påske ophæng med Silk Clay. Vejledning medfølger

Lav den sødeste påskeuro, med en nuttet kanin og tre gulerødder, af det bløde Silk Clay. Form Silk Clay rundt om styroporægget for at forme kaninens krop, og tilføj detaljer med pompon, øjne og Silk Clay. Det er en nem og hyggelig aktivitet, der er lige til at gå til. Samtidig træner man finmotorikken, og stimulerer den taktile sans.

De små mini-kits er kreative materialesæt, der er nøje afstemt med mængden af materialer, så det er nemt at gå til opgaven. Der medfølger en visuel trin-for-trin guide på hver pakke, som barnet kan følge, og træne sin evne til at se og forstå sammenhænge. Der er også læring, i at bryde rammerne for det opstillede - se nye muligheder i det medfølgende materiale, og blot lade sig inspirere. I denne frie kreative proces, styrkes barnets tro på egne evner.

Indhold: Silk Clay i 4 forskellige farver, styroporæg, plast øjne, glitter pompon og ophængssnor

Specifikationer
Varenummer 977314
Enhed sæt
Sæson Pâques
Ean nummer 5712854369367
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Motiv/form kanin

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Mark image Mark image
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.