Mini DIY Kit

Varenummer:
977314

Mini DIY Kit

Varenummer:
977314
27,25 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Indhold: Silk Clay i 4 forskellige farver, styroporæg, plast øjne, glitter pompon og ophængssnor.

Materialesæt til festlig påske ophæng med Silk Clay. Vejledning medfølger.

Lav den sødeste påskeuro, med en nuttet kanin og tre gulerødder, af det bløde Silk Clay. Form Silk Clay rundt om styroporægget for at forme kaninens krop, og tilføj detaljer med pompon, øjne og Silk Clay. Det er en nem og hyggelig aktivitet, der er lige til at gå til. Samtidig træner man finmotorikken, og stimulerer den taktile sans..

De små mini-kits er kreative materialesæt, der er nøje afstemt med mængden af materialer, så det er nemt at gå til opgaven. Der medfølger en visuel trin-for-trin guide på hver pakke, som barnet kan følge, og træne sin evne til at se og forstå sammenhænge. Der er også læring, i at bryde rammerne for det opstillede - se nye muligheder i det medfølgende materiale, og blot lade sig inspirere. I denne frie kreative proces, styrkes barnets tro på egne evner.

Specifikationer
Varenummer977314
Enhedsæt
Ean nummer5712854369367
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Motiv/form kanin

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.