Du kan pt. ikke kontakte os via telefon grundet tekniske problemer. Vi arbejder på at få det løst. Indtil da kan du kontakte os på mail@cchobby.dk

Mini kreative sæt

Varenummer
977315
24,95 DKK
På lager
(2-4 dages levering)
Skift variant

Materialesæt til let påske hårpynt med piberensere og hårbøjle. Vejledning medfølger

Lav nemt og enkelt en simpel udklædning til fastelavns- eller påskefesten. Form kanin ører af chenille og vikl dem fast på hårbøjlen. Lav en sød lille kaninsnude med chenille, mosgummi og en ispind. De fleste børn elsker at klæde sig ud. Det er en måde at udfolde sin fantasi og sin person og det skaber et frit rum til at udleve andre roller. Når børnene selv fremstiller deres udklædning, får de mulighed for at bruge deres forestillingsevne og allerede i den kreative proces, få idéer til hvilke roller der kan udspille sig - er de mon en sød lille kanin der gerne vil kæles med, eller måske superhelte-påskeharen der kan klare alt?

De små mini-kits er kreative materialesæt der er nøje afstemt med mængden af materialer, så det er nemt at gå til opgaven. Der medfølger en visuel trin-for-trin guide på hver pakke, som barnet kan følge og træne sin evne til at se og forstå sammenhænge. Der er også læring i at bryde rammerne for det opstillede, se nye muligheder i det medfølgende materiale og blot lade sig inspirere. I denne frie kreative proces styrkes barnets tro på egne evner.

Indhold: hårbøjle i plast, piberensere, ispind i træ, mosgummi

Specifikationer
Varenummer 977315
Enhed sæt
Sæson Pâques
Ean nummer 5712854369381
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Motiv/form hårbøjlesæt

Levering
Der vil normalt gå 2-4 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Mark image Mark image
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.