Mini DIY Kit

Varenummer:
977310

Mini DIY Kit

Varenummer:
977310
27,25 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Materialesæt til dekoration af hvide æg i mat plast med tusch. Inspiration medfølger.

Dekorer de hvide æg med de medfølgende tuscher, i lige netop de farver og det design du ønsker. Fantasien kan her få frit løb, og samtidig trænes koordinationsevnen hvis man skal få mønstre og streger til at mødes. Selv de mindste børn kan være med i denne aktivitet, hvor de skaber og kreerer med deres frie fantasi som deres vigtigste værktøj..

De små mini-kits er kreative materialesæt der er nøje afstemt med mængden af materialer, så det er nemt at gå til opgaven. Der medfølger en visuel trin-for-trin guide på hver pakke, som barnet kan følge og træne sin evne til at se og forstå sammenhænge. Der er også læring i at bryde rammerne for det opstillede, se nye muligheder i det medfølgende materiale og blot lade sig inspirere. I denne frie kreative proces styrkes barnets tro på egne evner.

Specifikationer
Varenummer977310
Enhedsæt
Ean nummer5712854369282
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Motiv/form æg til ophæng

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.