Metallic tusch

Varenummer:
37376

Metallic tusch

Varenummer:
37376
87,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Få dit værk til at skille sig ud med disse vandbaserede tuscher i flotte metalliske farver. Tusserne har en rigtig god dækkeevne, filtspids og ventileret sikkerhedslåg. Ideel til farvelægning, lettering, bullet journals, på kort m.m.

Brug tuscherne på både mørkt, lyst og farvet papir og karton, ligesom de også er oplagte til farvelægning af illustrationer i malebøger og lign. Du kan også lave illustrationer eller lettering med flot metallisk effekt.

Slip farveglæden løs, og fordyb dig i at lave flotte dekorationer i alt lige fra dine bullet journals og malebøger til kort, invitationer osv

Specifikationer
Varenummer37376
FarveAssorterede farver
Enhedpk.
Ean nummer5712854453585
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 12 stk.
streg 2-4 mm

Levering
Der vil normalt gå 4-6 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.