Tændstikker

Varenummer:
56491

Tændstikker

Varenummer:
56491
212,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Tændstikker i træ uden svovl, som du kan bruge til små, kreative byggeprojekter.

De små træpinde er utrolig nemme at arbejde med – du kan både male, lakere og klippe i dem, så de passer præcis til dit hobbyprojekt. Hvis du arbejder med ler, kan du sætte dem fast direkte i leret, og ved pap eller karton kan du i stedet lime dem fast.

Der er mange kreative stunder gemt i vores tændstikker, og du kan hurtigt få brugt dem alle sammen – enten selv eller sammen familien:.

  • Brug tændstikkerne som ben og arme til de hjemmelavede figurer af Silk Clay®
  • Byg små detaljer til din miniatureverden. Fx et tag til minihuset eller et stakit til minihaven
  • Mal tændstikkerne i flotte farver, og brug dem til at lave kulørte collager
  • Lav et nuttet pindsvin med Silk Clay®, hvor du lader tændstikkerne være pindsvinets pigge
.

Tændstikker er et populært byggemateriale indenfor miniatureverdenen. De små træpinde kan du både bruge til at lave minihuse, miniredskaber og minifigurer til din helt egen miniverden. Disse små byggeprojekter sætter virkelig gang i kreativiteten, og du får i den grad styrket finmotorikken. Er du på jagt efter andre konstruktionsmaterialer end tændstikker, kan du tage et kig i vores store udvalg. Her finder du både ispinde, træpinde og rundstokke i forskellige størrelser og farver - og du kan med sikkerhed finde alle de materialer, du skal bruge til dine små, kreative byggeprojekter

Specifikationer
Varenummer56491
Enhedkg
SæsonBasis
Ean nummer5707167024799
Detailmængde 1 kg
Indholdsmængde 1 kg
L 48 mm
diam. 2 mm

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.