Tændstikker

Varenummer:
56491

Tændstikker

Varenummer:
56491
194,00 DKK
På lager
Levering er 4-6 hverdage

Tændstikker i træ uden svovl..

De små træpinde, der har en firkantet form, kan bruges til lidt af hvert i hobbyuniverset. Stik dem i leret eller lim dem fast på pappet. De kan være alt fra ben og arme på en figur til tag og stakit på et miniaturehus. Du kan hurtigt få brugt en hel pakke, ikke kun til dine egen hobby, men også til aktiviteter med børn..

Det er godt nok en flot, kortbenet giraf, sagde ingen nogensinde. Så selvfølgelig skal pindene frem, når I sidder samlet om bordet og laver samtlige af savannes dyr af ler. Men bare rolig! Der er heldigvis også rigeligt med pinde i pakken til, at både fantasivæsnet kan få sine 9 ben og rumvæsnet sine 7 arme. En stor fordel er, at mens der kreeres og hygges, stimuleres barnets finmotorik. For hver enkel pind, dit barn tager op og placerer, trænes pincetgrebet.

Specifikationer
Varenummer56491
Enhedkg
SæsonBasis
Ean nummer5707167024799
Detailmængde 1 kg
Indholdsmængde 1 kg
L 48 mm
diam. 2 mm

Levering
Der vil normalt gå 4-6 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.