MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Malerkittel

Varenummer:
13790

Malerkittel

Varenummer:
13790
102,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Malerforklædet af nylon beskytter tøjet, mens den lille kunstnerspire maler løs. Beskytter ikke mod farverige genistreger.

Beskrivelse

Klatter dit barn med malingen og svinger om sig med farverige penselstrøg? Pyt! Med dette forklæde kan du lægge alle bekymringer om pletter på tøjet væk. Dets lange raglanærmer af pilotnylon, rummelige pasform og nemme velcrolukning giver dit barns kreativitet frit løb. Bare tør den af med en fugtig klud, så er malerforklædet igen klar til endnu en sjov maledag. Bemærk, at malerforklædets længde er målt fra skulderpunkt.

 

Kreative muligheder

Hader du vasketøj, men har en lille kunstner boende i huset? Så er forklædet en uundværlig del af barnets garderobe. Med den kan I trygt gå i gang med mange hyggelige og kreative aktiviteter:

  • Lad fx barnet male frit med både pensel og fingre, og hæng det færdige kunstværk op i på stuevæggen eller i børneværelset
  • Opdag det sjove ved ansigtsmaling, og tryl barnet om til en vild tiger eller en smuk sommerfugl uden at bekymrer dig om pletter på tøjet
  • Start en farveblandingsleg, og bland de farver, I kan få øje på i rummet!

Specifikationer
Varenummer13790
FarveSort
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5704271010328
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
L 41 cm
str. 2-3 år

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.