Male på sten

Male på sten

Se alle vores idéer til at male på sten og find de bedste tuscher, du selv kan male på sten med.

1 ) Udvalgte idéer
2) De bedste tuscher
3) Alle idéer

2) De bedste tuscher til at male på sten

Mangler du en tusch til at male på sten, så er Plus Color et godt valg. Plus Color tuscher består af vandbaseret hobbymaling, der gør det rigtig nemt at male fine detaljer og mønstre på sten. Du finder masser af forskellige farver til at male på sten, og på grund af et stærkt pigmentindhold, kan du male med lyse farver på fx mørke sten.

Posca tuscher er kendt i hele verden og har mange trofaste fans blandt professionelle kunstnere. Det, der gør Posca tuscher specielle, er, at de indeholder akrylmaling, som både er lysægte og har stærke farvepigmenter. Derfor kan de bruges på alverdens overflader, fx er de gode at male på sten med.


3. 

Alle idéer

/40 /80 /120
/40 /80 /120

At male på sten – en sjov aktivitet for børn og voksne

At male på sten er superhyggeligt og er inden for de seneste år blevet meget populært – både blandt børn og voksne. Når det kommer til behandling af stress, har stenmaling også en gavnlig effekt, da det virker både afstressende og afslappende. Sten findes overalt i naturen i mange forskellige størrelser, former og typer, og så er de gratis - så hvorfor ikke bruge dem i denne sjove hobbyaktivitet, der udover sten kun kræver tusch eller maling og evt. spraylak?

Hvordan maler man på sten?

At male på sten er lige så simpelt, som det lyder. Du finder blot stenene i naturen – gerne forskellige typer, størrelser og former - vasker dem godt, så jord og skidt fjernes, og lader dem tørre. Herefter kan du evt. spraye stenene med spraylak, så du får en mere ensartet og glat overflade, der er nemmere at male på. Når spraylakken er tør, går du blot i gang med at male stenene med de ønskede farver, motiver og mønstre. Lettere kan det ikke blive! Ønsker du at dekorere stenene yderligere kan det også gøres, når malingen er tør – fx med Silk Clay.

Idéer til at male på sten

Hos CChobby elsker vi stenmaling, og derfor finder du her på siden masser af idéer til at male på sten. Her finder du fx idéer til at male på sten med Plus Color tusch samt ideer til at male på sten med hobbymaling, ligesom vi har en idé til sten malet med Uni Posca tusch. Derudover har vi også idéer, hvor flere sten males og sættes sammen til en figur - fx denne søde stentrold dekoreret med hobbymaling og Silk Clay.

Farver til at male på sten

Det vigtigste, når du skal male på sten, er, at du har de rigtige tuscher og malinger. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvilken tusch eller maling du bruger til stenmaling. Hos CChobby finder du naturligvis flere tuscher og malinger, som er helt ideelle til netop dette formål.

Prøv fx vores Plus Color tuscher, som består af vandbaseret, heldækkende hobbymaling. Da denne hobbymaling er på tusch, er det ekstra nemt at male fine detaljer og mønstre på sten. Brug den evt. i kombination med vores Plus Color hobbymaling på flaske, der fås i samme farver. Her kan du fx male hele stenen i en farve med Plus Color hobbymaling for derefter at male detaljer og mønstre ovenpå med Plus Color tusch. Plus Color hobbymaling og Plus Color tusch fås i flere forskellige farver, og pga. et stærkt pigmentindhold kan du nemt male med lyse farver på fx mørke sten og omvendt.

Til at male på sten kan du også bruge de meget kendte Uni Posca tuscher, der især er populære, fordi de er vandbaserede, lysægte og har stærkt farvepigment. Uni Posca tuscherne fås i et væld af flotte farver og i flere forskellige stregtykkelser, så du nemt kan male større og mindre detaljer på stenene.

Hos CChobby finder du altså både materialer og idéer til at male på sten – rigtig god fornøjelse!