Lysestage af gips støbt i muffinform

Lysestage af gips støbt i muffinform

Inspiration: 14496

Fra: 21,00 kr

Til: 5.485,00 kr

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 21,00 kr

Til: 5.485,00 kr

De viste lysestager er hver støbt af hvid gips med en lysmanchet i en muffinform af papir. Efter tørring er hver stage malet som et lag glassur øverst med Plus Color hobbymaling i en pastelfarve.
Guide step 1
Step 1.
Af en paptallerken laves en form til at stabilisere de tynde papirforme, der skal bruges til støbningen. Til formålet printes skabelonen, der findes som en særskilt pdf-fil, til denne ide.
Guide step 2
Step 2.
Klip slidser i paptallerknen som vist. Saml formen og buk hver slids om undersiden af bunden.
Guide step 3
Step 3.
Hæft med papirclips.
Guide step 4
Step 4.
Hæld sand (fx Sandy Clay) i en spand. Stil den hjemmelavede form heri og indeni den muffinforme i 3-4 lag.
Guide step 5
Step 5.
Kom vand i en spand og drys gipsstøbemasse langsomt heri, til det danner top over vandspejlet. Lad det stå og trække ca. 8 min.
Guide step 6
Step 6.
Rør godt, til der ses luftbobler i overfladen. OBS! Gips udvikler varme under hærdning (jo større mængde, des kraftigere). Derudover sker hærdning så hurtigt, at alle materialer og værktøj i processen skal være indenfor rækkevidde.
Guide step 7
Step 7.
Fordel støbemassen formen/ene. Hæld eller brug en ske.
Guide step 8
Step 8.
Spanden med støbeforme vibreres let ved at løfte den et par gange op og ned fra bordet. Herved fordeles gipsstøbemassen bedst muligt, og luftbobler minimeres. (Bemærk, at gips hærder hurtigt, så derfor skal processen også gå hurtigt).
Guide step 9
Step 9.
Placér en lysmanchet i midten af formen med gipsstøbemasse. Giv manchetten tyngde, så den ikke skubbes op, mens gipsen hærder. Brug perler eller lign. Lad hærde ca. 20 min. (altid afhængig af figurens størrelse).
Guide step 10
Step 10.
Befri den støbte stage fra formen. Kan bruges naturel eller males på toppen som et lag glassur. Brug Plus Color hobbymaling og lad tørre.
Mønsterark
Attached file: Hent den her

Køb varerne til idéen

Sandy Clay®, 1 kg

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Inkl. moms