Lykkevarer

Hvert år giver Creativ Company kreative produkter og legetøj til foreninger, organisationer, børneafdelinger på hospitaler, opholdssteder og andre gode formål, der gør en forskel i samfundet. Det gør vi, fordi vi ved, at vores produkter kan være med til at gøre en forskel, når livet er svært. Kreativitet og leg øger nemlig livskvaliteten og giver smil i hverdagen og mindsker stress, uro og andre svære følelser. Børn og voksne glemmer ofte sygdom og andre udfordringer for en stund, når lim, papir, saks, perler, maling og garn findes frem og fylder bordet, og der skabes farverige dyr, en varm hue, en fin tegning eller noget helt fjerde.

Vores Lykkevarer er fuldt brugelige – men vi kan af den ene eller anden årsag ikke sælge dem. Det kan være udgåede varer, varer, som har brudt emballage, og derfor ikke kan sælges, eller det kan være varer, som kommer i en pakke med 10 styk, hvor vi har taget en eller to fra til andet formål. Vi går hos Creativ Company meget op i bæredygtighed, og derfor donerer vi vores overskudsvarer i stedet for at smide dem ud.

Vi deler vores Lykkevarer ud en eller to gange om året. Du kan ansøge om Lykkevarer i formularen herunder. Når vi tager stilling til ansøgninger, lægger vi vægt på, at Lykkevarerne går til formål, som gør en forskel i samfundet. Vi beder dig derfor beskrive, hvilken forening/organisation/institution etc., du ansøger om Lykkevarer til, og hvordan vores Lykkevarer kan blive brugt hos jer, og hvordan de vil gøre en forskel.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Navn på forening/organisation/institution

Tlf. på kontaktperson

Mailadresse

Hvordan vil vores Lykkevarer gøre en forskel for jer

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.