Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her

Limstænger

Varenummer:
391350

Limstænger

Varenummer:
391350
40,95 DKK
På lager
1-3 hverdages levering
Skift variant
  • 1 Pk., 10 Stk., L: 25 cm, Diam. 7 mm
  • 1 Pk., 10 Stk., L: 10 cm, Diam. 7 mm
  • 200 Stk., L: 10 cm, Diam. 7 mm
  • 1 Pk., 80 Stk., L: 25 cm, Diam. 7 mm
  • 1 Pk., 10 Stk., L: 10 cm, Glitter, Guld, Grøn, Rød, Sølv
  • 391365
  • 391335

Limstænger til mini limpistol, som får de kreative idéer til at hænge sammen. Passer både til høj- og lavtemperatur.

Sidder du og er ramt af kreativ kløe, hvor den eneste kur er hobbyprojekter, får du helt sikkert brug for lim i lange baner. Men ikke hvilken som helst lim. Den klassiske limstift, du har liggende i krea-skuffen er nemlig ikke altid nok. Skal din kreative idé hænge sammen, kan du ikke undvære en limpistol og limstænger. Vent! Vi ved godt, at du er ivrig efter at komme i gang, men først guider vi dig til, hvordan du får en flyvende start. Start med at placere limstangen i føderen i limpistolens top. Tænd for limpistolen, så limstangen kan varmes op. Når der drypper flydende lim ud af limpistolens spids, kan du trygt gå i gang. Du skal hverken tage højde for lavtemperatur eller højtemperatur, for limstængerne er af såkaldt All-temper typer og passer til begge dele.

Vi kan hurtig blive enige om, at lim er det, der får hele hobbyuniverset til at hænge sammen. Det går i sandhed op for dig, idet du kigger rundt i hobbyrummet, hvor dig og limpistolen er blevet et fast makkerpar. Sammen har I dekoreret, repareret og fasthæftet tusindvis af ting og sager. Heldigvis har du massevis af limstænger liggende klar, til når de hjemmelavede kort skal dekoreres på et helt nyt niveau. Når højtiderne banker på døren, får I for alvor travlt med alle juledekorationerne, alt påskepynten og ikke mindst halloweenkreationerne.

Specifikationer
Varenummer391350
Enhedpk.
SæsonBasis
Ean nummer5712854198851
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 10 stk.
L 25 cm
diam. 7 mm

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.