FRI FRAGT: Brug koden 987216 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.

Limstænger

Varenummer
39133

Limstænger

Varenummer
39133
19,95 DKK
På lager
3-5 hverdages levering
Skift variant

Klar lim til mini limpistol - både til høj- og lavtemperatur

Limstangen placeres i føderen i limpistolens top. Tænd for limpistolen, som varmer limstangen op. Når der drypper flydende lim ud af limpistolens spids, er limen klar til brug - ( Limen er meget varm, så pas på fingrene )

Limstængerne er af såkaldt All-temper typen. D.v.s. de passer både til lavtemperatur- og højtemperatur limpistoler. Limen tørrer meget hurtigt og hæfter på alverdens faste og sugende overflader. Hvis du vil lime tekstiler og småpynt anbefaler vi lavtemperatur limpistolen. Højtemperaturudgaven, som varmer limen op til en endnu højere temperatur, binder kraftigere og anbefales til dekorationsemner med tyngde

Specifikationer
Varenummer 39133
Enhed pk.
Sæson Basis
Ean nummer 5712854191166
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 10 stk.
L 10 cm
diam. 7 mm

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.