Halloween Sale! Brug koden: HALLOWEEN25 og spar 25%* på hele vores sortiment t.o.m. 31/10 2021.

Lilla blomst malet med akvarelmaling og hængt op med plakatliste

Varenummer:
v15493
Kreativ idé
Sådan gør du
Guide step %d
1
Start evt. med en testside som her, hvor trinene afprøves. På den måde ses det, hvordan farverne reagerer på hinanden og hvor lidt/meget vand, der skal til. Vær opmærksom på at farven bliver lysere, når den tørrer.
Guide step %d
2
Brug pensel nr. 18 og start med at male en lilla (21 Mauve) cirkel.
Guide step %d
3
Træk en lille streg ud fra cirklen, hvor stilken skal være.
Guide step %d
4
Skift til grøn (45 Olive Green) farve og før stilken videre til den ønskede længde. Det grønne vil blande sig en smule med det lilla.
Guide step %d
5
Mal en lille prik gul farve (03 Brilliant Yellow) i den lilla cirkel, inden den tørrer helt. Den gule farve vil trække ud i den fugtige lilla farve og give en varierende effekt. Jo mere fugt, jo mere trækker den ud.
Guide step %d
6
Tag først akvarelpapiret af blokken, når malingen er tør. På den måde undgår du buler, da papiret bliver holdt i spænd, så det falder på plads igen, når malingen tørrer. Skulle der alligevel være ujævnheder, kan det glattes ud med et strygejern på lav varme. Stryg på bagsiden af maleriet med et viskestykke over.
Guide step %d
7
Skil plakatlisterne ad. Bind knuder i begge ender på snoren og placer en ende i hver side i rillerne på den ene bagliste. Læg akvarelpapirets top på listen, og saml den med forstykke og skruer. Gentag med den nederste del.
Guide step %d
Variant
-
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.