FRI FRAGT: Brug koden 987216 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.

Lanterner malet med farvegraduering

Varenummer
v15457

Lanterner malet med farvegraduering

Varenummer
v15457

Mal porcelænslanterner med gradueringsteknik. Lanternerne hærdes efterfølgende i ovn ved 160°C (ikke forvarmet) i 90 min.

Køb produkterne til idéen

* Påkrævede felter

Samlet pris for valgte produkter
Din tilpasning
Kreativ idé
Lanterner malet med farvegraduering
Lanterner malet med farvegraduering

På lager

19,95 DKK

Oversigt
  Creative idea
  Sådan gør du
  Guide step %d
  1
  Tag forsigtigt hanken af lanternen. Påføres på rene og fedtfrie emner. Bland hvid og blå maling til en mellemtone, og dup farven på midten af lanternen hele vejen rundt med en svamp. Tryk kun ganske let, det giver det fineste resultat. Pas på med at duppe for mange gange oveni det samme, da det kan resultere i små halvtørre flager, som ryger af.
  Guide step %d
  2
  Dyp halvdelen af samme svamp i ren blå maling og den anden halvdel i den blandede farve igen. Dup det hele vejen rundt nederst på lanternen med den rene blå farve nederst. På denne måde blendes de to nuancer sammen.
  Guide step %d
  3
  Tag en ny svamp og brug samme metode som foregående trin, blot med hvid farve og den blandede farve. Dup hele vejen rundt øverst på lanternen med den hvide farve øverst. Lad malingen tørre i 4 timer. Hærd til sidst lanternen i en ovn ved 160°C (ikke forvarmet) i 90 min. Lad lanternen stå i ovnen og køle af før du sætter hanken på igen.
  Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.