Lanterner malet med farvegraduering

Lanterner malet med farvegraduering

Inspiration: 15457

Fra: 19,95 kr

Til: 834,60 kr

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 19,95 kr

Til: 834,60 kr

Mal porcelænslanterner med gradueringsteknik. Lanternerne hærdes efterfølgende i ovn ved 160°C (ikke forvarmet) i 90 min.
Sådan gør du
Guide step 1
Step 1.
Tag forsigtigt hanken af lanternen. Påføres på rene og fedtfrie emner. Bland hvid og blå maling til en mellemtone, og dup farven på midten af lanternen hele vejen rundt med en svamp. Tryk kun ganske let, det giver det fineste resultat. Pas på med at duppe for mange gange oveni det samme, da det kan resultere i små halvtørre flager, som ryger af.
Guide step 2
Step 2.
Dyp halvdelen af samme svamp i ren blå maling og den anden halvdel i den blandede farve igen. Dup det hele vejen rundt nederst på lanternen med den rene blå farve nederst. På denne måde blendes de to nuancer sammen.
Guide step 3
Step 3.
Tag en ny svamp og brug samme metode som foregående trin, blot med hvid farve og den blandede farve. Dup hele vejen rundt øverst på lanternen med den hvide farve øverst. Lad malingen tørre i 4 timer. Hærd til sidst lanternen i en ovn ved 160°C (ikke forvarmet) i 90 min. Lad lanternen stå i ovnen og køle af før du sætter hanken på igen.

Køb varerne til idéen

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Inkl. moms