Lang krammedukke, strikket og valket

#v14149

Den lange krammedukke er strikket af Melbourne uldgarn i forskellige farver som et rør på en strikkering. Herefter er 'røret' valket i vaskemaskine, stoppet med pudefyld og syet sammen. Detaljer er broderet på og hår er fastsyet garn.

Vælg produkter til idéen

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Total pris
{{ getFormattedBundlePrice() }}
Guide step %d
1.   Masker slåes op: Lav en løkke af garnet og fastgør den på strikkeringens tand, der sidder solo på siden. Sno garnet hhv. bagom og udenom hver tand på ringen, hele vejen rundt. Fast, men ikke for stramt!
Guide step %d
2.   Slå endnu en omgang og fastgør garnet om tanden på strikkeringens side.
Guide step %d
3.   Med krogen, der hører til strikkeringen, løftes nederste maske op over den øverste maske på hver tand, hele ringen rundt.
Guide step %d
4.   Slå endnu en omgang op og løft maskerne op som anvist under foregående trin. Fortsæt med at strikke således.
Guide step %d
5.   Farveskift: Fastgør garnet om strikkeringens tand, der sidder solo på siden. (Følg herefter samme anvisning som under trin 1-4).
Guide step %d
6.   OBS! Overgangen mellem farverne bliver kun at se fra indersiden.
Guide step %d
7.   Fortsæt med at strikke i forskellige farver efter smag, til stykket er ca. 60 cm. (Inddel overgangene efter sko, strømper, kjole/buks, bluse, ansigt).
Guide step %d
8.   Efter sidste omgang klippes garnnøglet fri. Som lukning trækkes enden af garnet gennem maskerne, en for en. Stram til, så åbningen lukkes.
Guide step %d
9.   Garnets ender hæftes på indersiden af det strikkede rør som vist. Bind desuden en knude med enderne for hvert farveskift.
Guide step %d
10.   Læg dit strik i vaskemaskine med fx tennisbolde og et håndklæde. Fyld alm. vaskepulver i sæbeskuffen og kør en standardvask ved 40 grader. Herved krymper røret til længden 40-45 cm. Stræk i facon i våd tilstand. Fyld hårdt op med pudefyld.
Guide step %d
11.   Krammedukken rynkes fast ved fødderne. Lav en stikning med sort garn, hvor ben og fødder deles.
Guide step %d
12.   Ansigtstræk broderes med kontursting.
Guide step %d
13.   Smæk broderes med korssting, seler broderes med stikkesting og strømpebånd broderes med kontursting. Sy knapper fast.
Guide step %d
14.   Pandehår af garn syes vandret fast. Herefter laves et stort bundt garn på 50 cm, der i midten stikkes lodret fast på issen.
Guide step %d
15.   Klip garnet op og sy det fast som to rottehaler på hver side af hovedet. For at lave strittende fletninger stikkes en piberenser ned i hver rottehale og flettes med.
Guide step %d
Eksempel   Denne dukke er strikket i følgende omfang (cirka) med disse farver: 3 cm sort, 30 cm pink, 12 cm beige og 9 cm sort
Guide step %d
Varianter   TIP! Da vaskemaskiner vasker forskelligt, kan du være udsat for, at valkningen ikke lykkes ved 40°C. Men det er der råd for: Vask igen og hæv temperaturen til 50°C
Gå også på opdagelse i:
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.