Læderarmbånd med facetperler og fiskesnøre

Varenummer:
v13283

Læderarmbånd med facetperler og fiskesnøre

Varenummer:
v13283

Armbåndet er lavet af en lang, dobbeltlagt lædersnor, hvorimellem facetperler, metallic, er fastgjort med fiskesnøre. Som lukning er en krystalknap monteret i den ene ende, mens en løkke er lavet i den anden. Armbåndet bindes dobbelt om håndleddet.

Vælg produkter til idéen

* Påkrævede felter

Total price for selected products
Kreativ idé
Sådan gør du
Guide step %d
1.
I lædersnor på 2 mm tykkelse afklippes ca. 110 cm. Længden foldes og i folden bindes en løkke, tilpasset lukkeknappen i krystal. Nu sættes løkken fast i et Clip Board øverst, mens begge ender fastgøres nederst.
Guide step %d
2.
Afklip ca. 210 cm fiskesnøre, der fra midten af længden placeres under snorene i Clip Boardet - lige under knuden. Sæt en facetperle imellem de to lædersnore og før fiskesnøren over hver sin lædersnor og igennem perlens hul - og tilbage til udgangspunktet.
Guide step %d
3.
Der trækkes i hver side af fiskesnøren, og facetperlen skubbes på plads. Fortsæt anviste fremgangsmåde med ny perle, til armbåndet har den ønskede længde. OBS! I dette eksempel, hvor armbåndet bliver dobbelt, sættes perler på 35 cm længde.
Guide step %d
4.
Ved enden fæstnes fiskesnøren med 2-3 dobbeltknuder.
Guide step %d
5.
Alle fire snører samles i en stram knude. Afklip fiskesnørene tæt på knuden, mens lædersnørene klippes ca. 1,5 cm efter den.
Guide step %d
Variant
-
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.