Læderarmbånd med facetperler og fiskesnøre

Læderarmbånd med facetperler og fiskesnøre

Inspiration: 13283

Fra: 24,95 kr

Til: 727,95 kr

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 24,95 kr

Til: 727,95 kr

Armbåndet er lavet af en lang, dobbeltlagt lædersnor, hvorimellem facetperler, metallic, er fastgjort med fiskesnøre. Som lukning er en krystalknap monteret i den ene ende, mens en løkke er lavet i den anden. Armbåndet bindes dobbelt om håndleddet.

Sådan gør du
Guide step 1
1.
I lædersnor på 2 mm tykkelse afklippes ca. 110 cm. Længden foldes og i folden bindes en løkke, tilpasset lukkeknappen i krystal. Nu sættes løkken fast i et Clip Board øverst, mens begge ender fastgøres nederst.
Guide step 2
2.
Afklip ca. 210 cm fiskesnøre, der fra midten af længden placeres under snorene i Clip Boardet - lige under knuden. Sæt en facetperle imellem de to lædersnore og før fiskesnøren over hver sin lædersnor og igennem perlens hul - og tilbage til udgangspunktet.
Guide step 3
3.
Der trækkes i hver side af fiskesnøren, og facetperlen skubbes på plads. Fortsæt anviste fremgangsmåde med ny perle, til armbåndet har den ønskede længde. OBS! I dette eksempel, hvor armbåndet bliver dobbelt, sættes perler på 35 cm længde.
Guide step 4
4.
Ved enden fæstnes fiskesnøren med 2-3 dobbeltknuder.
Guide step 5
5.
Alle fire snører samles i en stram knude. Afklip fiskesnørene tæt på knuden, mens lædersnørene klippes ca. 1,5 cm efter den.
Guide step 6
Variant

Køb varerne til idéen

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Inkl. moms