Chenille

Varenummer:
760934

Chenille

Varenummer:
760934
Tilbudspris 45,98 DKK Vejl. pris inkl. moms 91,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Piberensere, som du kan bruge til alverdens kreative projekter.

Chenille, også kaldet piberensere, er bløde at røre ved – og endnu sjovere at være kreative med. Du kan let forme piberensere i den facon, du ønsker. Ligesom du nemt kan samle og sno dem uden nogen former for lim.

Det er nemt og lige til for både børn og voksne at være kreativ med piberensere – for du kan vikle, sno og dreje dem til en masse forskellige ting:.

  • Lav fantasifulde dyr i skægge former og sjove farver - eller lav de dyr du allerede kender
  • Lav pynt til højtiderne, som fx jul, påske og halloween
  • Form flotte blomster, som kan pynte rundt omkring i hjemmet
  • Brug piberenserne som briller, overskæg eller hår på dine hjemmelavede figurer
.

Mange kender piberensere fra skoletiden. For her står de ofte fremme på bordet, fordi børnene kan bruge dem til hvad som helst i deres små, kreative projekter. Men glem ikke, at de bløde chenille også er for voksne. Du kan helt sikkert finde nogle, der falder i din smag – i vores store udvalg har vi nemlig piberensere i mange forskellige farver, mønstre og tykkelser. Du kan endda få dem med glitter. Med piberensere er du dermed garanteret en masse kulør og festlig stemning - og det er uanset, hvilke du vælger

50%
Outlet
Specifikationer
Varenummer760934
Enhedps.
Ean nummer5706232248948
Detailmængde 1 ps.
Indholdsmængde 100 stk.
L 30 cm
tykkelse 15 mm
Farve rød

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.