Kvistkarton

Varenummer:
20516

Kvistkarton

Varenummer:
20516
38,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Miljøvenlig kvistkarton med et flot, råt udtryk, der kan inddrages i de kreative sysler med god samvittighed. Farven kan løbende variere lidt, da der er tale om genbrugsmateriale..

Hvornår har du sidst lavet et personligt kort, lagt det i en kuvert og sendt det til en, som du har kær? Når det hele ikke skal gå så hurtigt, så tag saksen i den ene hånd og limstiften i den anden. Slip pynteglæden fri og skab et kort af en anden verden. Kartonet, der kaldes kvistkarton, kommer med et naturligt udtryk, som passer perfekt til det personlige kort, der skal overraske en eller flere af dine nærmeste..

Hvis du lægger kartonet frem på bordet, kan det måske vække din skabertrang, så din indre kreativitet for alvor kommer frem. Inden du ved af det, har du glædet alle dine kære med et personligt kort, der er pyntet med smukke detaljer. Genbrugskartonets kraftige kvalitet og rå nuancer kan overbevise andre om, at genbrugskarton ikke behøver at være kedeligt, men derimod en dekorativ løsning.

Specifikationer
Varenummer20516
FarveBrun
Enhedark
SæsonBasis
Ean nummer5707167053928
Papir størrelseA5
Gramvægt 225 g
Detailmængde 125 ark
Indholdsmængde 125 ark
ark 148x210 mm
Papirformat A5

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.