Kvistkarton

Varenummer:
20514

Kvistkarton

Varenummer:
20514
73,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Miljøvenlig kvistkarton i groft kvalitet, som du kan inddrage i dine kreative sysler med god samvittighed.

Kvistkarton er groft og tykt, i forhold til det almindelige karton og papir du kender – det er nemlig lavet af genbrugspapir og kvistmasse. Derfor har det også et mere naturligt og robust udtryk, der minder en smule om pap. Kvistkarton har en ru og sugende overflade, som er rigtig god, hvis du arbejder med fedtede oliepasteller, men du kan også bruge andre materialer som vandfarver, farvekridt, tørpastel og flydende maling Bemærk: Kartons brunlige naturfarve kan variere lidt, fordi det er lavet af genbrugspapir.

Ligesom almindeligt karton er kvistkarton fyldt af sjove og kreative muligheder:.

  • Brug kartonet til at lave søde ophæng til jul og påske
  • Lav invitationer, pynt og menukort af kartonet, så der er en rød tråd gennem hele din fest
  • Skab flotte hjemmelavede kort, så du altid er klar til at sende en sød, lille hilsen ud
  • Lad børnene tegne og male på kartonet
.

Kvistkarton er det miljøvenlige valg indenfor karton. Så vælger du kvist karton til dine kreative projekter, sparer du jorden for ressourcer og passer godt på miljøet. Det er dog ikke den eneste fordel, der er ved at vælge karton, der er lavet på genbrugspapir. Kartonet har nemlig en brunlig naturfarve, som passer perfekt ind i tidens indretningstendenser - her er der fokus på bløde, varme og mere naturlige farvenuancer i hjemmet. Derudover er den kraftige og grove kvalitet med til at gøre kartonet mere holdbart i forhold til almindeligt karton. Se hele vores udvalg af kvistkarton, kvistpapir og karduspapir, hvor du kan vælge mellem mange forskellige størrelser og tykkelser

Specifikationer
Varenummer20514
BrandPaper Concept
Enhedark
SæsonBasis
Ean nummer5707167053904
Papir størrelseA4
Gramvægt 225 g
Detailmængde 125 ark
Indholdsmængde 125 ark
ark 210x297 mm
Papirformat A4
Farve grå brun

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.