Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her

Kuvert

Varenummer:
217016

Kuvert

Varenummer:
217016
20,95 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Klassisk hvid kuvert til alle de søde hilsner, invitationer og lykønskninger

Hvornår har du sidst skrevet et håndskrevet brev, lagt det i en kuvert og sendt det til en, du har kær? Når det hele ikke skal gå så hurtigt, kan du prøve at tage blyanten, kuglepennen eller tuschen frem og skrive, hvad du har på hjertet. Måske er det bare en lille, sød hilsen eller lykønskning, som du sender afsted i konvolutten. Den hvide kuvert er den klassiske beholder til det personlige kort eller indbydelsen, du vil sende til en, du holder af. Hvis du vil sikre, at dit kort passer til kuverten, trækker du bare 1 cm fra omkredsen på dit kort, så passer den i kuverten.

Kuverterne ligger fremme på bordet og er klar til de mange livsbegivenheder, der kalder på en personlig hilsen. Din indre skriveglæde er blevet vækket, og du nyder den rolige stund, hvor ordene flyder ud af pennen. Du har altid konvolutten lige ved hånden, når dine kære skal ønskes en glædelig jul, og når brudeparret lige skal have et "al held og lykke i fremtiden" med på vejen. Du ved, at de personlige, håndskrevne kort, spreder en nostalgisk glæde, som det digitale ikke formår. Det er derfor ren, gammeldags hygge at sende breve, der ender som en sød overraskelse i modtagerens postkasse.

Specifikationer
Varenummer217016
FarveBeige
BrandHappy Moments
Enhedpk.
Ean nummer5712854311045
Gramvægt 110 g
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 10 stk.
kuvert str. 11,5x16 cm
Farvenatur

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.