Creativ Companys helt særlige kultur

Kultur betyder ”at dyrke”. Og her hos Creativ Company dyrker vi noget helt særligt på vores arbejdsplads. De mennesker, som besøger os, eller som er nye kolleger, beskriver os blandt andet som venlige, imødekomne, opmærksomme, ligeværdige og hjælpsomme. Vi arbejder i et familiært arbejdsmiljø, og vi har hjertet med i alt, hvad vi foretager os.

 

Sociale arrangementer

Hos Creativ Company kan i ikke kun lide vores arbejde – vi kan også lide hinanden. Derfor holder virksomheden og vores personaleforening mange sociale arrangementer – fx de obligatoriske julefrokoster og sommerfester, men vi mødes også til padelturneringer, fredagsbarer, bowling, pølser på plænen, krea-workshops, banko, foredrag og virksomhedsbesøg. Hvert kvartal hygger hver afdeling sig desuden med et socialt arrangement – det kan være biografture, spisning, fodboldgolf, cykelture, drinkssmagning, knallertture – eller hvad vi ellers finder på.

Drømmen om Drømmefabrikken

Creativ Company er startet på en drøm fra de to grundlæggere Lotte Littau og Peter Nørgaard tilbage i 2000. De to iværksættere drømte om ”drømmefabrikken” – en vision om den perfekte arbejdsplads, hvor alt er muligt – her trives de ansatte med familievenlige arbejdstider, personalegoder og spændende arbejdsopgaver. På drømmefabrikken er ”plejer” smidt på porten – her gør vi tingene på den måde, som giver mening for både ansatte og forretningen – vi sigter højt, og her er plads til udvikling, udfordringer, forskellighed, leg og kreativitet.

Drømmen ligger til grund for mange af de beslutninger, der løbende er blevet taget – og bliver taget – i Creativ Company – læs hele drømmen her.


Citater fra vores kolleger

Herunder kan du læse, hvordan nogle af vores kolleger eller tidligere kolleger oplever kulturen hos Creativ Company.

Tillid, frihed og begrænset kontrol giver indre ro og større produktivitet

Der er sådan en glæde og godt humør i vores afdeling. Og selv om vi er meget forskellige, har vi en exceptionel god atmosfære og sparring med hinanden. Jeg synes, at den tillid, frihed og begrænsede kontrol, vi har, giver en indre ro, som gør mig mere effektiv og produktiv. Der er en grundlæggende tro på, at medarbejderne vil virksomheden det bedste, og derfor kan man give det ansvar til den enkelte. Det er en ufattelig god konstellation, som betyder, at jeg føler ansvarlighed for det hele og ikke kun det lille hjørne, jeg selv sidder med.

Berit, ansat 2017, export/FR/DE

Nærhed og menneskelighed

Her er meget åbenhed. Både kollegerne imellem og i det store og høje informationsniveau, der er fra ledelsen. Nyheder bliver hurtigt meldt ud, så alle får samme information på samme tid, og det betyder, at vi kan undgå misforståelser og snak i krogene. Ledelsen er synlig og arbejder med i hverdagen, og det giver en god nærhed og menneskelighed. Den enkelte medarbejder betyder noget og er ikke bare en brik i et spil.

Jeg er også glad for, at vi kan rumme, at mennesker har forskellige behov, og at det er helt i orden, at man fx ikke kan arbejde fuldtid eller har brug for, at der bliver taget særlige hensyn. Det har jeg ikke været vant til før, så det har slået mig, hvor meget det menneskelige aspekt fylder her – og hvor meget stolthed, jeg møder overalt. Det er en smittende kultur, som man hurtigt bliver ramt af.

Maria, ansat 2017, marketing

Det positive eskalerer

Jeg synes, det er svært at sige, hvad kultur er, fordi det er så indgroet her, at man ikke lægger mærke til, at det er noget særligt. Men når jeg besøger andre arbejdspladser, kan jeg godt mærke, at der mangler noget hos dem. Jeg ville helt klart savne det, hvis vi ikke havde alle de små, naturlige ting, som at hilse på hinanden, rydde op efter os selv og hinanden, tale pænt til hinanden, gøre noget ekstra for hinanden og spørge til hinanden. Det er ikke noget, vi skal anstrenge os for at gøre, for det er der bare. Det positive eskalerer, så når man gør noget for hinanden, vokser og spreder det sig til at blive større.

Anni, ansat 2010, produkt- og ideudvikling

Vi vil hinanden det godt

Det kendetegner Creativ Company, at folk passer på hinanden og har omsorg for hinanden. Firmaet er vokset, og jeg oplever, at der er større travlhed, men det er heldigvis ikke gået ud over de uskrevne regler, vi har om, hvad god tone er, og hvordan vi opfører os og behandler hinanden.

I vores afdeling behøver vi ikke at tage en maske på, når vi er på arbejde. Vi kender hinanden godt, og vi ser ikke skævt til hinanden hvis der er én, der har en dårlig dag. Humor og jokes en stor del af vores hverdag. Der går ikke en dag, hvor vi ikke får et godt grin.

Thomas, ansat 2007, IT

Som at være ”kommet hjem”

Jeg synes, det er tydeligt, at kulturen er imødekommende, rummelig, mangfoldig, hjælpsom og familiær. Da jeg startede her, havde jeg en klar oplevelse af at være ”kommet hjem. Det er ikke ”farligt” at træde ved siden af, for vi behandler hinanden ordentligt under alle omstændigheder og skælder aldrig ud, hvis noget går galt. Det giver en god tryghed.

En anden ting, som er karakteristisk for vores kultur, er, at vi fejrer mange ting. Det kan være gode salgstal eller enden på højsæsonen. Men også begivenheder som Mortens aften, halloween, decemberbrunch, teaterforestillinger og jubilæer. For ikke at tale om alle de arrangementer, som Personaleforeningen indbyder til. Der er virkelig mange anledninger til, at vi møder hinanden på en anden måde end kun omkring arbejdet.

Anne Sofie, ansat 2013, HR

Det er ikke velanset, at man arbejder altid

Det, at vi taler ordentligt til hinanden, gennemsyrer alt i Creativ Company. Vi lytter til hinanden, hjælper hvor vi kan og tænker ikke bare på os selv og vores egne opgaver. Jeg vil kalde vores kultur familiær, hjertevarm og imødekommende. Det er noget, der bare ligger naturligt for alle i huset, og derfor er det også helt naturligt, at vi ikke behøver at have en reception. Alle tager ansvar for at være hjælpsomme overfor vores gæster.

Jeg synes, det er en meget sund kultur at overarbejde generelt ikke er velanset, så familielivet også kan hænge sammen. Det er ikke meningen, at man skal arbejde altid. Og ovenikøbet er der fleksibilitet til at planlægge opgaverne, så det kan hænge sammen med privatlivet.

Mette, ansat 2012, indkøb

Her er alle ligeværdige

Det var nærmest et kulturchok at starte i praktik her. Jeg har ikke været vant til, at man taler så ordentligt til hinanden, og at folk snakker med hinanden og hygger sig med hinanden. Her er helt anderledes end andre steder, jeg har været. Det er atmosfæren, og sådan som alle er overfor hinanden. Ingen ser skævt til mig, fordi jeg er ansat på særlige vilkår, og jeg føler mig ligeværdig med resten af flokken. Det betyder meget, at jeg kan være mig selv, for så kan jeg bruge min energi på opgaverne i stedet for at skulle være en anden end den, jeg er. Det er Creativ Companys kultur, der har betydet, at jeg nu har fået et rigtigt job.

Susan, ansat 2017, Servicecenter

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.