Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her

Krus

Varenummer:
555980

Krus

Varenummer:
555980
20,95 DKK
Udsolgt
(Forventes tilbage på lager d. 2021-10-20)
Skift variant

Porcelænskrus der mangler et kreativt strejf. Kan fx dekoreres med glas- og porcelænstusch eller glas- og porcelænsmaling

Nu kan du sætte en stopper for, at manden derhjemme eller kollegaen på jobbet, som altid tyvstjæler dit yndlingskrus. Mal dit eget personlige krus af keramik, så ingen er i tvivl om, hvilket krus der er dit. Dekorér let kruset med tusch eller maling til glas og porcelæn. Vælg dog en farve, som tåler de varme grader i opvaskemaskinen, så dit kunstværk holder hele vejen.

Brug en eftermiddag i kreativitetens tegn og mal hver jeres personlige krus. Børnene kan male et krus, der er helt deres eget. Hvad end den dekoreres med biler, hjerter eller et billede af far og mor, så egner kruset sig perfekt til det varme kakao i vinterkulden og til det kolde saftevand i sommervarmen. Selv de helt små kan være med og lave små kruseduller og sjove streger. Det øver både finmotorikken og stimulerer kreativiteten. Kruset kan også være den personlige gave, som sætter et smil på læben hos veninden, kollegaen eller moren, der får den. Måske bliver du endda så vild med dit eget design, at du bliver nødt til at beholde kruset. I så fald kan det være, at det bliver dit nye yndlingskrus til nyde din kaffe i. Vil du i stedet bruge kruset til blyanter, sakse m.v. på dit skrivebord ? Så kan du dekorere med alverdens materialer fx. snor, decoupagepapir, små træskiver, glasmosaik osv. Du skal blot være opmærksom på at vælge en lim, der binder og holder godt på helt glatte flader, fx decoupagelak til glas- og porcelæn, eller den fantastiske lim Clear multi glue gel.

Specifikationer
Varenummer555980
FarveHvid
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167452950
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
H 10 cm
diam. 5-8 cm
Farvehvid

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.