Kridttusch

1 Pk., 5 Stk., Streg 1,2-3 mm, Douche Farver
#37386
#37386
0% of 100
0
19
97,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
På lager
Levering er 1-3 hverdage

Tjen 9 point hos  Club Creativ

Skift variant +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Vandbaseret, non-permanent, afvaskelig tusch med en kalk-/kridtagtig overflade. Kalk-/kridttuschen kan bruges på alle glatte og ikke-sugende overflader som vinduer, glas, porcelæn, plast, spejle og lign. Fjernes let med en fugtig klud.

Ryst kridttuschen godt i ca. 20 sekunder inden brug, og pump tippen op og ned på et stykke papir, indtil malingen er trukket helt ud i spidsen. Ryst og pump med fordel kridttuschen under anvendelse for at føre mere maling til tippen. Kridttuschen er flydende og semidækkende og kan anvendes på flere typer overflader, så længe de er glatte og ikke-sugende. Kridttuschen er ikke vandfast og kan derfor let vaskes af. Vær opmærksom på, at farver kan falme over tid. Bemærk, at pennene er permanente på porøse og sugende overflader som griffeltavler, skoletavler, papir, træ og tekstile.

Pennene er et sjovt alternativ til almindelig vinduesmaling. De er ekstra sjove til højtider som påske, jul og halloween – bare mal løs på vinduerne, og spred glæde og stemning ud mod gaden. Kyllinger, blomster, græskar, snefnug eller julemænd, det bliver alt sammen flot og farvestrålende

Specifikationer
Varenummer37386
Enhedpk.
EAN5712854427074
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 5 stk.
streg 1,2-3 mm
Farvedouche farver
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log ind eller Opret en konto
H412 Skadelig for vandlevende organismer, med langvarige virkninger. P273 Undgå udledning til miljøet. P333+P313 Ved hudirritation eller udslet: Søg lægehjælp. EUH208 Indeholder 3,6-bis(diethylamino)-9-[2-(methoxycarbonyl)phenyl]xanthylium tetrachlorozincate, 5-chloro-2-methyl-2H-isothiazol-3-one. Kan udløse allergisk reaktion.
Sikkerhedsdatablad
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.