FRI FRAGT: Brug koden 867448 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.

Kreativt Minikit

Varenummer:
977434

Kreativt Minikit

Varenummer:
977434
25,95 DKK
På lager
3-5 hverdages levering
Skift variant

Materialesæt til robot med arme og ben af musetrapper. Emballagen udnyttes til figuren. Tilsæt selv tom toiletrulle. Vejledning medfølger

Ud over materialerne i sættet skal du også bruge en tom toiletrulle, en blyant og en saks. Start med at klistre metalpapir rundt om toiletrullen. Fastgør papiret med mosgummicirkler. Sno cheniller til spiraler rundt om en blyant til robottens ben og høretelefoner. Fold musetrapper af papirstrimlerne, og lim dem på som arme med lim og mosgummicirkler. Design til sidst robottens udtryk ved at klippe robotdelene ud, der er illustreret på indersiden af emballagen, og lim dem fast på robotten sammen med de medfølgende rulleøjne og mosgummicirkler.

Tanken bag dette kit/materialesæt er at inspirere til ’kreativ med genbrug’ og genanvende tom emballage – både fra husholdningen (såsom toiletruller, mælkekartoner, æggebakker m.m.) samt pakkens emballage – og kombinere disse med fantasi og kreativitet til sjove figurer. Gennem den kreative proces og den efterfølgende leg er dette kit en oplagt mulighed for at tale og lære om genanvendelighed. Børnene lærer at udfolde deres kreativitet, og at man ved at bruge sin fantasi kan sætte affald og enkle hobbymaterialer sammen til nye ting, såsom fantasifulde figurer, legetøj m.m. Dette inspirerer børnene til at se tingene på nye måder og selv fortsætte med at genanvende andre emner på kreative måder i stedet for at smide ud

Indhold: Metalpapir i ark og strimler, selvklæbende mosgummicirkler, chenille, Clear Multi Glue og selvklæbende rulleøjne. Mønsterark på indvendig side af emballagen.

Specifikationer
Varenummer977434
Enhedsæt
SæsonBasis
Ean nummer5712854421522
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Motiv/form Toiletrulle robot

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.