Mini DIY Kit

1 Pk., Toiletrulle Robot
#977434
0% of 100
0
6
29,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
  • truck-icon.png
  • return_outlined.svg
  • Udvidet returret 30 dage.
  • e-maerke.svg

Indhold: Metalpapir i ark og strimler, selvklæbende mosgummicirkler, chenille, Clear Multi Glue og selvklæbende rulleøjne. Mønsterark på indvendig side af emballagen.

Materialesæt til robot med arme og ben af musetrapper. Emballagen udnyttes til figuren. Tilsæt selv tom toiletrulle. Vejledning medfølger.

Ud over materialerne i sættet skal du også bruge en tom toiletrulle, en blyant og en saks. Start med at klistre metalpapir rundt om toiletrullen. Fastgør papiret med mosgummicirkler. Sno cheniller til spiraler rundt om en blyant til robottens ben og høretelefoner. Fold musetrapper af papirstrimlerne, og lim dem på som arme med lim og mosgummicirkler. Design til sidst robottens udtryk ved at klippe robotdelene ud, der er illustreret på indersiden af emballagen, og lim dem fast på robotten sammen med de medfølgende rulleøjne og mosgummicirkler.

Tanken bag dette kit/materialesæt er at inspirere til ’kreativ med genbrug’ og genanvende tom emballage – både fra husholdningen (såsom toiletruller, mælkekartoner, æggebakker m.m.) samt pakkens emballage – og kombinere disse med fantasi og kreativitet til sjove figurer. Gennem den kreative proces og den efterfølgende leg er dette kit en oplagt mulighed for at tale og lære om genanvendelighed. Børnene lærer at udfolde deres kreativitet, og at man ved at bruge sin fantasi kan sætte affald og enkle hobbymaterialer sammen til nye ting, såsom fantasifulde figurer, legetøj m.m. Dette inspirerer børnene til at se tingene på nye måder og selv fortsætte med at genanvende andre emner på kreative måder i stedet for at smide ud

Specifikationer
Varenummer977434
Enhedpk.
EAN5712854421522
Alder5 år+
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 1 pk.
Motiv/form Toiletrulle robot
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Mini DIY Kit, Toiletrulle robot, 1 pk.
Din bedømmelse
Mark image
CE-mærke - Produktet overholder gældende lovgivning for 'Legetøj' eller for 'Elektriske og elektroniske produkter'. Hvis der til legetøjet er knyttet en advarselstekst, kan denne ses på vores hjemmeside.
Mark image
CE-mærke - Produktet overholder gældende lovgivning for 'Legetøj' eller for 'Elektriske og elektroniske produkter'. Hvis der til legetøjet er knyttet en advarselstekst, kan denne ses på vores hjemmeside.
Mark image
Advarsel. Indeholder små dele. Kvælningsfare. Smådele kan knække eller falde af og udgøre en kvælningsfare. Anvendes under opsyn af en voksen.
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.