Halloween Sale! Brug koden: HALLOWEEN25 og spar 25%* på hele vores sortiment t.o.m. 31/10 2021.
Indlæser...

Kreativt Minikit

Varenummer:
977430

Kreativt Minikit

Varenummer:
977430
25,95 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Materialesæt til hyggeligt ishus dekoreret med tusch. Fortrykte figurer klippes af emballagen. Tilsæt selv tom mælkekarton. Vejledning medfølger

Ud over materialerne i sættet skal du også bruge en tom mælkekarton, en hobbykniv og en saks. Start med at farvelægge isbutikken samt illustrationerne af is og mønter på indersiden af emballagen. Klip isene ud, og lim dem på hver side af en lille ispind med dobbeltklæbende tape. Klip mælkekartonen over, så bunden passer i højden med det farvelagte ishus. Lim ishuset rundt om mælkekartonen. Brug ligeledes mælkekartonens top, og klistr illustrationen af taget på med dobbeltklæbende tape. Få hjælp fra en voksen, og skær huller igennem mælkekartonens bund, så de små ispinde kan sættes ned, og de længere ispinde, der holder taget på plads, kan monteres. Sæt nu isene til udstilling i butikken, og sælg is til dine gæster.

Tanken bag dette kit/materialesæt er at inspirere til ’kreativ med genbrug’ og genanvende tom emballage – både fra husholdningen (såsom toiletruller, mælkekartoner, æggebakker m.m.) samt pakkens emballage – og kombinere disse med fantasi og kreativitet til sjove figurer. Gennem den kreative proces og den efterfølgende leg er dette kit en oplagt mulighed for at tale og lære om genanvendelighed. Børnene lærer at udfolde deres kreativitet, og at man ved at bruge sin fantasi kan sætte affald og enkle hobbymaterialer sammen til nye ting, såsom fantasifulde figurer, legetøj m.m. Dette inspirerer børnene til at se tingene på nye måder og selv fortsætte med at genanvende andre emner på kreative måder i stedet for at smide ud

Indhold: Ispinde i 2 længder, tape, 4 stk. minitusch og mønsterark. Yderligere mønsterark på indvendig side af emballagen.

Specifikationer
Varenummer977430
Enhedsæt
SæsonBasis
Ean nummer5712854421447
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Motiv/form Mælkekarton ishus

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.