Mini DIY Kit

Varenummer:
977360

Mini DIY Kit

Varenummer:
977360
28,50 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Indhold: Silk Clay i 2 forskellige farver.

Materialesæt til modellering af hval og hvalunge. Emballagebøtten anvendes som krop, og posen klippes i strimler til vandsprøjt. Vejledning medfølger.

Ælt Silk Clay, og tryk det rundt om den tomme plastbøtte. Form hale og finner, og tryk dem fast på kroppen. Markér øjnene på hvalen med spidsen af en blyant. Klip emballageposen i strimler, rul det sammen til 'vandsprøjt', og tryk det ned i hvalens ryg. Form en lille hvalunge af det resterende Silk Clay.

Dette kit/materialesæt er udviklet, så det understøtter FN's verdensmål nr. 14: 'Livet i havet', hvor der sættes fokus på, hvordan vi bevarer og sikrer bæredygtig brug af verdens have og deres ressourcer. Gennem den kreative proces og den efterfølgende leg er dette kit en oplagt mulighed for at tale og lære om verdensmålene

Specifikationer
Varenummer977360
Enhedsæt
Ean nummer5712854399753
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Motiv/form Hval og hvalunge

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.