Kreativt Minikit

Varenummer:
977361

Kreativt Minikit

Varenummer:
977361
25,95 DKK
På lager
1-3 hverdages levering
Skift variant

Materialesæt til sjovt fiskespil i karton med fiskestang af træ. Fangsten/plastflasker klippes af emballagen. Vejledning medfølger

Farvelæg printene med farveblyanterne, klip dem ud, og saml dem hver især med de medfølgende papirclips. På emballagen er printet diverse 'affaldsemner', som også klippes ud og monteres med papirclips. Lav fiskestangen ved at binde magneten fast i snoren. Læg havdyr og 'affald' ud på bordet, og red fiskene ved at fange affaldet.

Dette kit/materialesæt er udviklet, så det understøtter FN's verdensmål nr. 14: 'Livet i havet', hvor der sættes fokus på, hvordan vi bevarer og sikrer bæredygtig brug af verdens have og deres ressourcer. Gennem den kreative proces og den efterfølgende leg er dette kit en oplagt mulighed for at tale og lære om verdensmålene

Indhold: 3 stk. kartonark med fortrykte motiver, pind, magnet, papirclips, snor og 6 stk. små farveblyanter

Specifikationer
Varenummer977361
Enhedsæt
SæsonBasis
Ean nummer5712854399784
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Motiv/form Fiskespil

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.