Weekend Sale: Nyd weekenden med 20% rabat på vores store udvalg af Plus Color hobbymaling. Find din rabatkode her
Kreative verdensmål projekter

Forkæl insekterne

Insekt hotel

Lad insekterne flytte på hotel! Naturen har hårdt brug for insekter, og antallet er kraftigt dalende i Europa. Ved at tilføre gode opholdssteder med mulighed for at lægge æg og larver kvitterer insekterne med bestøvning og er føde for mange fuglearter. Placer insekthotellerne udenfor, som de er, eller lad børnene male dem med Plus Color hobbymaling (se s. 5) - giv evt. overfladen et lag vejrbestandig lak. Og hold så øje med, om I får gæster.

Vidste du det?

Insekter har yndlingsfarver: Gule og hvide blomster besøges især af bier, biller, hvepse og fluer. Lyserøde blomster besøges af sommerfugle, mens bier er ekstra glade for blå blomster. Lad børnene farvelægge blomster, guldsmede og sommerfugle, mens I tager snakken om vigtigheden af fx bestøvning.

Krible krable med Foam Clay

Kig i bøger og på nettet, hvordan insekterne ser ud. Hvad lever de af, og hvad truer dem? Med dette klassesæt kan børnene lave deres egne insekter ved at beklæde styroporemner med Foam Clay og tilføje ben og følehorn m.m. af chenille. Her er alt, hvad der er brug for til projektet – og mere til.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.