Børn tester "Funny Friends" (11-årige)

Børn tester "Funny Friends" klassesæt

11-årige

Lissie Nygaard, skolelærer

'De 11-årige er så påvirkelige af hinanden, at de ofte går efter samme mål. For at se, hvad de virkelig kan få ud af deres fantasi, tror jeg derfor, det er vigtigt, at fordele materialerne fra sættet mellem dem i opdelte grupper, så nogle fx får kuglerne, andre spiralerne osv.

Når det så er sagt, ser jeg store muligheder i at kunne styrke virkningen af den obligatoriske undervisning ved at involvere eleverne kreativt. Bl.a. i deres læring om fortællevinkler, hvor eleverne kan få figurer i hænderne og konkret øve, hvornår 3. person fortæller og så videre.'

 

Sådan gjorde de 11-årige, da vi bad dem bruge fantasien med "Funny Friends" - et klassesæt med blandet indhold. Se, hvad børnenes frie fantasi førte til og hvad læreren sagde bagefter.

Børn er spontane og har en udsøgt evne til at bruge deres fantasi. Vi voksne er derimod tit hæmmet af vores veludviklede viden, og det begrænser vores eksperimentelle lyst. 

Hos Creativ Company vil vi gerne hylde børns frie leg med vores materialer. Derfor har vi udviklet et klassesæt med bl.a. Silk Clay, perler, bjælder, chenille og alutråd. Lige til at kombinere og sammensætte efter lyst. 

Her kan du se, hvad de 11-årige fik ud af indholdet, når de selv måtte bestemme.

Kan vi hjælpe?

Hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon +45 96 13 30 10 – Åben alle hverdage fra 09.00 – 15.00

Copyright © 2013-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.