Winter wonderland julepynt

Tag den hvide jul indenfor med Winter wonderland julepynt

Hvid jul med frost og sne, der daler langsomt ned og lægger sig som et smukt tæppe udenfor, er bare noget helt særligt og nærmest eventyrligt. Desværre kan vi ikke selv bestemme vejret til jul. Med vores juletema ”Winter wonderland” er du dog alligevel garanteret en hvid jul. Her får du nemlig idéer til hjemmelavet julepynt i vaskeægte Winter wonderland-stil. Dvs. julepynt, som afspejler og trækker den vinterlige stemning indenfor i dit hjem ved at tage afsæt i smukke sne- og frostklædte landskaber med snefnug, iskrystaller, isbjørne, snedækkede juletræer osv.

Og får du ikke lige taget pynten ned efter juledagene, så bare rolig – vores winter wonderland pynt kan nemlig både fungere som decideret julepynt, men også bare vinterpynt, som kan pynte hele vinteren.

Julekugler og juleophæng med vintermagi

For at skabe den helt rette winter wonderland- stemning og gengive vinterens naturlige æstetik er idéerne til julepynten her på siden holdt i hvid og andre frostklare farver. Derudover er der også glitrende detaljer og transparente materialer, der afspejler vinterens glitrende frost.

Du kan fx lave de flotteste julekugler, der emmer af frostklar og glinsende vintermagi ved at dekorere styropor kugler med Sticky Base og pailletter – perfekte til hænge på både juletræet, i vinduer og lign.

Derudover kan du også lave de mest vintereventyrlige ophæng ved at pynte julehuse i pap med Sticky Base og glitter drys.

Skab Winter wonderland-stemning med miniature isbjørne

En figur, der også kan være med til at sætte den rette winter wonderland-stemning, er isbjørnen. Derfor er det helt oplagt at bruge vores små miniature isbjørne i julepynten, ligesom vores miniature grantræer også er ideelle til små installationer. Samtidig er vores kunstige sne selvfølgelig også et selvskrevet materiale, når du skal lave Winter wonderland julepynt. Pynt fx en julekugle med hul med kunstig sne og mini figurer i form af en isbjørn og grantræer – en sød julekugle, der vil hitte hos både voksne og børn.

Skal børnene lave julepynt, som passer ind i dette tema, så se også vores polar jul/polarverden, der er fuld af idéer til julepynt, børnene kan lave med forskellige søde polarfigurer som motiv.             

Gaveindpakning holdt i Winter wonderland-stil

Elsker du at gøre noget ekstra ud af indpakningen, og vil du gerne give julegaveindpakningen et strejf af winter wonderland, så har vi også både varer og idéer til dette. Se fx vores gavepapir i glitrende sølv, der kan skabe den glitrende fornemmelse af frost og sne. Brug det fx til en flot gaveindpakning pyntet med en blomst af silkepapir i grå og hvid perlemor.

Er du generelt vild med kreativ gaveindpakning, så husk, vi har masser af andre idéer til flot og kreativ julegaveindpakning her.

Til slut vil vi blot ønske dig rigtig god fornøjelse med vores idéer til winter wonderland julepynt – og selvfølgelig en rigtig glædelig winter wonderland jul.

12 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Flad glaskugle dekoreret med sne effekt
  Inspiration: v15785 Flad glaskugle dekoreret med sne effekt
  Dekorer en julekugle af glas med 3D Snow Effect og fyld glaskuglen med glitter og pailletter.
 2. Julepynt af kageservietter
  Inspiration: v15718 Julepynt af kageservietter
 3. Styropor kugle dekoreret med Sticky Base og pailletter
  Inspiration: v15784 Styropor kugle dekoreret med Sticky Base og pailletter
  Lav selv julekugler dækket med glimtende pailletter, der fastgøres på en kugle af styropor ved hjælp af Sticky Base.

12 varer

pr. side
Faldende orden

Kan vi hjælpe?

Hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon +45 96 13 30 10 – Åben alle hverdage fra 09.00 – 15.00

Copyright © 2013-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.