Nisselandskab

Nisselandskab

En nissedør i dit hjem

Har du en lille nisse boende i december? Man bruger nissedøren og dens (måske usete) nisse til at fortælle en historie for familiens mindste.

Der er rigtig mange sjove eller søde løjer, du kan hjælpe nissen med at lave. Gør de mindste nysgerrige og spændte op mod jul med nisse drillerier og spas.

Når du først er i gang, vælter idéerne frem til eventyr. Og lysten til at bruge din egen kreativitet til at finde på hvad døren skal bruges til bliver ikke mindre. Mal og dekorer som det passer dig, lav din egen personlige nissedør eller lad os hjælpe dig med nissedør kits.

Du kan f.eks. starte med at hjælpe din nisse med at hænge tøjet op at tøre efter en tur i sneen eller give dem en hånd med deres kreative udfoldelser.

Hjælp dem med alt deres indflytning og hvad du ellers kan finde på. Det kan ikke skade at forkæle dem lidt.

 

Er du mere til et nisselandskab i julen?

Vi har lavet en samling af idéer og produkter du kan få brug for, når du skal skabe et nisselandskab i dit hjem. Et godt udgangspunkt sætter gang i fantasien og hjælper dig med at blive klar til jul. Til det har vi samlet et materialesæt til polarlandskab, som kan hjælpe dig i gang med et hjemmelavet nisslandskab. Heri får du alt, du skal bruge for at lave isbjørne, pingviner, igloer og rensdyr i Foam Clay. Emballagen kan desuden bruges som underlag til dette julelandskab.

Du finder også et stort materialesæt til julelandskab, hvormed du kan lave figurer efter fri fantasi - f.eks. nisser og snemænd med chenille og styropor kugler. Alt du skal bruge er samlet i én æske.

 

Tilbehør til din nissedør eller nisselandskab

Hos Creativ Company kan du vælge mellem meget forskelligt tilbehør til at krydre historien med. Du kan bruge diverse miniature ting, som dækker en bred vifte af muligheder, for et hyggeligt nisselandskab eller historie til nissedøren. Du finder f.eks. en slædeet rensdyrski med stave, eller diverse miniting.

Hold dig endelig ikke tilbage og brug gerne hvad end du tænker, der kan være med til at fortælle en historie og sætte skub i julemagien.

Vi ønsker dig god fornøjelse med at lave din egen nissedør.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Kan vi hjælpe?

Hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon +45 96 13 30 10 – Åben alle hverdage fra 09.00 – 15.00

Copyright © 2013-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.